Karaoke

O’Learys Mall of the Netherlands beschikt over 5 exclusieve karaoke kamers die allen voorzien zijn van een waanzinnige BOSE geluidsinstallatie aangevuld met 2 draadloze microfoons. Met 40.000 liedjes in de database van onze karaoke set die ook nog eens wekelijks wordt geüpdatet met de actuele top 40 kun jij bij ons in de huid kruipen van iedere artiest.

Ook voor wat betreft de service van drankjes en snacks is het goed geregeld hier. Je hoeft het feest niet te verlaten maar besteld via Jamezz, onze QR app. Wij brengen dan z.s.m. jullie bestelling naar de kamer.

Let op de meeste kamers zijn op verzoek ook als Skybox te huur zodat je hier exclusief met je vrienden/familie en of collega’s je favoriete sportwedstrijd kunt kijken. Interesse? Vraag naar de specifieke mogelijkheden!

Après Ski
max 12 personen
Daar boven op de berg.... Of het nu winter is of niet, in onze Après Skihut is het altijd warm en gezellig. Skies staan aan de kant, herten geweien aan de muur en ook de skilift is inmiddels al gesloten. Geen zorgen hoe laat het ook wordt wij zorgen altijd dat je van de berg weer naar beneden komt.

Temptation Island
max 12 personen
Wie droomt er nu niet van een tropisch eiland? Start hier je vakantie plannen samen met je vrienden en vriendinnen of haal hier de mooiste en meest romantische vakantie herinneringen op. Uiteraard is het eiland onbewoond dus geen overlast met zingen. En tot slot... wat op temptation gebeurd, blijft op temptation.

Feestcafé 't Biggetje
max 12 personen
Ga terug naar oude tijden en herbeleef de gezellige tijd in feestcafe ‘t Biggetje. Wie kwam hier niet? D.m.v. foto’s en krantenknipsels frissen wij jouw geheugen weer op. Natuurlijk staat onze Jan hier weer aan de deur. Keep the good memories!

Tino Dome
max 18 personen
Heel lang geleden stond Tino al bij ons in feesthut Geiten Peter op de bar. Inmiddels kent heel Nederland deze Topartiest. De Ziggo Dome mag je ook wel de huiskamer van Tino Martin noemen. Niet voor niets verandert ook dit jaar deze locatie weer 2 dagen in de “Tino Dome”.
Wij hebben een klein stukje nagebouwd en zelfs een aantal van zijn platina platen hangen hier aan de muur. Wil jij net als Tino in de Ziggo Dome staan? Boek dan nu de “Tino Dome”!

Glitterclub
max 24 personen
Studio 54 was in de jaren 70 de club in New York waar vele wereld artiesten zoals bv de Rolling Stones zich thuis voelden. Onze grootste karaokekamer is dan ook niet voor niets zo populair. Glitterbollen maken het feest compleet in deze mini discotheek. Deze kamer is ideaal om samen met je hele sportteam of familie en/of collega’s de bloemetjes ouderwets buiten te zetten. Natuurlijk kun je hier ook je verjaardag vieren!

Prijs: €9 per 90 minuten p.p.
*minimaal €45 per 90 min

Reserveer jouw favoriete karaoke kamer via onze website! Bij O'learys kunt u alleen met pin/creditcard betalen.