One Big Family! Kom werken bij O'Learys

Join our TEAM!

O'Learys Mall of the Netherlands is een uniek concept van eten, drinken en activiteiten onder één dak. We bieden een ‘full package experience’ voor al onze gasten, zowel zakelijk als privé. 500 zitplaatsen, bowling, Shuffleboard, arcades, conference rooms en karaoke. Ook organiseren we grote live-evenementen. Voor deze grote locatie, van wel 3300m2 zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

Assistent Restaurant Manager(s)

Als rechterhand van de manager weet jij als geen ander hoe je de gastbeleving optimaal kan verzorgen. Met het coachen en enthousiasmeren van het team draag jij mede zorg voor het totaal plaatje. Zit HORECA DNA in je bloed? Solliciteer dan nu! Stel jij je aan ons voor dan doen wij dat ook en vertellen wij je nog meer over deze leuke functie.

Zelfstandig Werkend Kok

Passie voor eten? Vind je het heerlijk om met je team een heerlijke maaltijd voor onze gasten te verzorgen? Draai jij je hand niet om voor de MEP en sta je open voor de warme en koude kant? Een HACCP certificaat op zak? Solliciteer dan nu bij O’Learys en wie weet zitten we binnenkort tegenover elkaar.

Allround Horeca Medewerker(s)

Wordt jij ook zo blij van lachende gezichten en vrolijke mensen? Kom dan werken in een leuk team van collega’s en zorg met elkaar voor de ultieme gastbeleving. Enthousiast? Stap gewoon binnen bij O’Learys en maak kennis met ons en het bedrijf, draai eens een dagje mee of stuur ons een leuke brief met foto.

Wat bieden wij?

Full- en parttime functies! Goede arbeidsvoorwaarden en ben jij flexibel, dan zijn wij dat ook. Of… geen ervaring? Dat is werkelijk geen probleem! Wij maken jou 'Member of our team' met onze in-house trainee-ships!

Stuur nu je sollicitatie naar; [email protected]