Volledige selectie van entertainment en activiteiten

Een bezoek aan O'Learys Mall of the Netherlands moet een leuke ervaring zijn en een ontmoetingsplek zijn waar je gezellig samenkomt met vrienden, familie of collega's. Ons aanbod bestaat uit de nieuwste en beste activiteiten waar iedereen van kan genieten!

Hier vindt u bijvoorbeeld:

Bowling
8 beschikbare banen voor een geweldige bowlingervaring met familie en vrienden!

Karaokekamers
Huur je eigen karaokeruimte! Met meer dan 40.000 nummers om uit te kiezen is dit de ultieme opwarmer voor een avondje uit of voor een hele avond karaoke!

Boule
Speel het populaire Franse spel Boule op onze leuke Jeu de Boulebaan! Kinderfeestjes

Kinderfeestje
Laat ons het beste verjaardagsfeestje voor uw kinderen creƫren met leuke activiteiten, eten en ijs - beschikbaar op woensdag, zaterdag en zondag!

Studenten maandag
Elke maandag bieden wij mooie kortingen op eten en drinken en 50% korting op alle activiteiten voor studenten!

O'Learys 's By Night
Geniet zaterdagavond bij O'Learys met geweldige muziek van onze huis DJ en de leukste activiteiten voor een geweldig avondje uit! Daarnaast bieden wij ook een ruime eet- en drinkkaart met voor ieder wat wils - probeer het eens en vind jouw favoriet!

Dus waarom boekt u niet uw volgende avondje uit met vrienden of uw volgende bedrijfsevenement in O'Learys Mall of Netherlands? Bekijk al onze activiteiten en lees hier meer: https://olearys.nl/en-us/mall-of-the-netherlands/a...